Doe mee als deelnemer

Wil jij conditioneel groeien, meer spiermassa en zelfvertrouwen krijgen? Dan is BodyBoxx de boksles op muziek waar jij naar op zoek bent.

BodyBoxx zijn boks groepslessen. Daarin leer je bokscombinaties die zo dicht mogelijk bij het traditionele boksen staan. En dit alles zonder fysiek contact op een stevige beat. De stoten en het opvangen ervan worden in elkaars handschoenen gegeven. Je rouleert vaak van trainingspartner en elke drie maanden is er een nieuwe release en dus ook een nieuwe uitdaging.

Onder Locaties vind je de clubs waar BodyBoxx wordt gegeven. Zit jouw club er nog niet bij; vul het contact formulier in zodat wij contact kunnen opnemen met je club en misschien wordt er binnenkort ook in jouw club BodyBoxx gegeven.

Veel gestelde vragen

BodyBoxx is een van de beste en meest complete boksconditionele workout die er is. Wij trainen met elkaar en niet tegen elkaar. Wij leren boksen onder deskundige begeleiding. En dit alles op de beat van opzwepende muziek.

BodyBoxx is een workout, gebaseerd op een echte bokstraining. Wij leren je boksen zonder dat je daarvoor de ring in hoeft. Wij trainen met en niet tegen elkaar. Er is geen fysiek contact op het lichaam.

Er zijn wel degelijk verschillen; bij BodyBoxx leren wij je allerlei facetten van het boksen. Je traint je uithoudings- en doorzettingsvermogen.  Je leert inzicht en bokstechnieken met elkaar en niet tegen elkaar.

Geen probleem. Je bril kun je gewoon ophouden.

Iedereen kan het zo zwaar maken als men wil door de verschillende opties in de les. Zo is de les toegankelijk voor iedereen, getraind of ongetraind

Nee dat is niet nodig, wij trainen zonder direct fysiek contact.

Op de clubs zijn leen handschoenen beschikbaar.
Daarna kun je BodyBoxx bokshandschoenen zelf aanschaffen.

De BodyBoxx trainingen zijn geschikt voor iedereen, wij hebben programma’s voor volwassenen en kinderen.

Makkelijk zittende sportkleding en schoeisel is een aanrader.

Wat je gaat doen is nieuw, dus na een korte introductie gaan we aan de slag. De introductie is o.a. voor de veiligheid in de les. De les zelf duurt 50 minuten.

Links